Pridružite nam se!
Pridružite nam se! Postanite navijač, podrška, punopravni član, igrač, ili sponzor! Javite nam se!

  Pratite nas!
  FC SALINES TUZLA CITY 
  PRATITE NAS
  Top
  FC Salines Tuzla City / Vijesti  / FC SALINES TUZLA CITY – MNK Sloga G. Vakuf/Uskoplje

  FC SALINES TUZLA CITY – MNK Sloga G. Vakuf/Uskoplje

  Utakmica 15. kola PFL BiH, na rasporedu je u petak, 6.3.2020. godine, sa početkom u 18:45.

  S pravom možemo reći, da je ovo derbi utakmica 15. kola Premijer futsal lige BiH!

  U goste nam dolazi jedna od atipičnih futsal ekipa, koja je napravila brdo problema svim svojim protivnicima. Ekipa gaji napadački stil igre, a njeni odlični pojedinci u stanju su napraviti sijaset šansi pred protivničkim golom. Tu prije svega mislimo na odlične igrače Zukana, Petaka i Milanovića.

  U jesenjem dijelu prvenstva Jarčevi su remizirali sa njima u Vakufu, a ekipa Sloge je bila na domak iznenađenja u Mostaru, kada su imali prednost na poluvremenu nad aktuelnim prvacima.

  U proteklom kolu remizirali su sa Centrom, gdje su nes(p)retno primili gol u posljednim sekundama susreta.
  Jarčevi moraju biti maksimalno koncentrisani i motivisani. Već odavno nema podcjenjivanja protivnika i svakoj utakmici se pristupa studiozno. Četiri su kola do kraja regularnog dijela prvenstva i kiksa ne smije biti. Zato Vas pozivamo u petak, da budete naš 6-ti igrač u maloj sali Mejdana. Da zajedno nastavimo pobjednički niz.

  Očekuje nas zaista atraktivna utakmica u kojoj će se imati šta vidjeti. Jarčevi su dobro raspoloženi, a zdravstveni bilten je pozitivan. Nakon subotnje utakmice probleme sa gripom je osjetio Kakhaber Maisaia, ali je naš ljekarski tim učinio sve da ga oporavi, tako da se nadamo da će biti spreman za petak. Vaši Jarčevi