Pridružite nam se!
Pridružite nam se! Postanite navijač, podrška, punopravni član, igrač, ili sponzor! Javite nam se!

  Pratite nas!
  FC SALINES TUZLA CITY 
  PRATITE NAS
  Top
  FC Salines Tuzla City / Uncategorized  / MEĐUNARODNI FUTSAL TURNIR “SALINES CUP 2020”

  MEĐUNARODNI FUTSAL TURNIR “SALINES CUP 2020”

  Ovaj vikend je predviđen za naš međunarodni turnir “SALINES CUP 2020”.
  Nažalost epidemija COVID-a je onemogućila da ovo bude istinski spektakl pred ispunjenim tribinama Mejdana. Zasigurno bi ekipe poput kragujevačkog Ekonomca i vinkovačke Aurelie, privukle brojne zaljubljenike u ovaj sve popularniji sport.

  Posebna poslastica za sve gledaoce će biti prvo učešće nezvanične Futsal reprezentacije Tuzle, u koju će biti pozvani brojni futsal igrači našeg grada. Ekonomac je godinama bio suvereni vladar regiona i jedna od 8 najboljih ekipa Evrope u zadnjih 10-ak godina, dok su Vinkovčani ekipa u naletu. Pošto će se igrati pred praznim tribinama, uprava FC Salines Tuzla City-a, obezbijedila je live prenos preko našeg You tube kanala. Link za sve četiri utakmice će biti postavljen na našoj stranici.

  Ovo će biti pravi test za Jarčeve, nakon dvadeset dana priprema.Ne sumnjamo, da će gledaoci moći uživati u top futsalu nakon dužeg perioda. Ovom prilikom se želimo zahvaliti Gradskoj upravi Tuzla, Vladi TK, Federalnom ministarstvu kulture i sporta i naravno firmi HEEZ gradnja, našem generalnom sponzoru, na podršci oko organizacije ovog događaja.

  Budite uz nas i uživajte!
  Vaši Jarčevi