Pridružite nam se!
Pridružite nam se! Postanite navijač, podrška, punopravni član, igrač, ili sponzor! Javite nam se!

  Pratite nas!
  FC SALINES TUZLA CITY 
  PRATITE NAS
  Top
  FC Salines Tuzla City / Uncategorized  / MNK Seljak Livno – FC SALINES TUZLA CITY 1-5 (0-2)

  MNK Seljak Livno – FC SALINES TUZLA CITY 1-5 (0-2)

  Jarčevi se vraćaju sa punim plijenom iz Livna. Savladana je čvrsta ekipa Seljaka.
  Utakmica u kojoj su Jarčevi poveli već u ranoj fazi, pogotkom Josipa Sesara. Imali su i Livnjaci svoje šanse u prvom poluvremenu, no Mladen Kocić svojim prvim pogotkom udvostručuje vodstvo Jarčeva.

  Imali su domaći igrači priliku da smanje rezultat, no neprecizni su bili iz deseterca. Vrijedi ovdje istaći i nekoliko dobrih intervencija golmana na obje strane, u situacijama jedan na jedan.Rezultatom 0-2 se otišlo na odmor.

  U drugom dijelu susreta domaći igrači su pokušali agresivnijom igrom da dođu do povoljnijeg rezultata, ali su naši momci kontrolisali susret i stvarali šanse.Tek u 32. minuti Nikola Matijević prelijepim golom povisuje rezultat na 0-3. Sve što su domaći igrači uspjeli, je da smanje rezultat na 1-3 golom Ivkovića iz 34. minute susreta. U 36. minuti se desio i najljepši detalj, euro-gol Mladena Kocića sa 12 metara za rezultat 1-4.

  Trener domaćih Krezo, je pokušao igrom na višak da dođe do preokreta, no Mladen Kocić svojim trećim pogotkom u 39. minuti, stavlja tačku na I i na ovu utakmicu.Utakmica je bila dosta borbena sa mnogo prekršaja i 4 žuta kartona.Uprava Jarčeva se zahvaljuje domaćinu na toplom i prijateljskom dočeku, čime su pokazali svoju veličinu dostojnu jednog od naših najstarijih futsal kolektiva.Jarčevi im žele puno sreće u nastavku prvenstva!

  Vaši Jarčevi