Pridružite nam se!
Pridružite nam se! Postanite navijač, podrška, punopravni član, igrač, ili sponzor! Javite nam se!

  Pratite nas!
  FC SALINES TUZLA CITY 
  PRATITE NAS
  Top
  FC Salines Tuzla City / Uncategorized  / TUZLA IMA NOVU ZV(IJ)EZDU!

  TUZLA IMA NOVU ZV(IJ)EZDU!

  Jarčevi su danas potpisali saradnju sa najvećom zvijezdom prelaznog roka u regionu!

  Ime Mladena Kocića je dovoljno samo za sebe!Nećemo ovdje navoditi suhoparne podatke o tome gdje je ovaj igrač igrao, njegova karijera je isuviše bogata da je ovdje navodimo.

  Bitno je istaći da je dio one ekipe Srbije, koja je srušila veliki Portugal na evropskom prvenstvu u Beogradskoj Areni. Onom Portugalu, čije je glavno ime, legenda i najbolji futsaler svijeta Ricardinho.Zadnji njegov angažman je bio u Českoj Sparti, velikom timu.Brojni klubovi u Evropi su se otimali za njegove usluge.

  Ovaj 32-godišnjak je, izgleda, osjetio magiju Jarčeva, te krenuo stopama brojnih drugih zvijezda iz regije i potpisao za nas.Već je sada bjelodano da ekipa Predraga Rajića poprima ozbiljne konture. Ovo su “teška” imena koja garantuju uspjeh. Jarčevi izmijenjenog lica, jurišaju na Evropu. Ako nam korona dopusti, naši gledaoci će vidjeti velike stvari u Tuzli.Nema nikakve sumnje da će Jarčevi ostaviti dubok trag u narednoj sezoni UEFA ELP!

  Dovoljna je samo jedna izjava futsal sportskog radnika iz Hercegovine koji je doslovno rekao: “A ljudi, pa ovakav igrač još nije došao u BiH”.

  Cipi, dobro nam došao!

  Vaši ponosni Jarčevi.