Pridružite nam se!
Pridružite nam se! Postanite navijač, podrška, punopravni član, igrač, ili sponzor! Javite nam se!

  Pratite nas!
  FC SALINES TUZLA CITY 
  PRATITE NAS
  Top
  FC Salines Tuzla City / Vijesti  / UPRAVA FC SALINES TUZLA CITY U POSJETI GRADONAČELNIKU TUZLE

  UPRAVA FC SALINES TUZLA CITY U POSJETI GRADONAČELNIKU TUZLE

  Istorijski uspjeh Jarčeva i dalje je top tema u sportskom i medijskom svijetu. Naravno da je uspjeh Jarčeva vezan najviše za naš grad Tuzlu.

  Ured našega gradonačelnika, gospodina Jasmina Imamovića, promptno je reagovao i organizovao prijem u kabinetu gradonačelnika. Delegacija Jarčeva u sastavu Davor Divković, Emir Mašić, Boris Filipović, Željko Tomić i Marina Krešić, prezentovala je ostvarene rezultate gradonačelniku i značaj istih za grad i građane Tuzle.

  Na sastanku koji je trajao više od sat vremena, razrađen je detaljan plan za buduće aktivnosti oko organizacije utakmica UEFA Lige Prvaka u našem gradu. Gradonačelnik Jasmin Imamović je pružio punu podršku našem radu, istakavši značaj osvajanja trofeja Prvaka BiH za našu Tuzlu.

  Zajedno sa svojim saradnicima iznašao je modalitete daljnje pomoći našem kolektivu, te time pokazao da iskreno cijeni ostvarene rezultate Jarčeva.

  Velika je to stvar za nas, jer bez podrške javnog sektora zasigurno bi nam bilo teže ići po našem zacrtanom, uzlaznom putu!
  Još jednom se zahvaljujemo našem gradonačelniku na izdvojenom vremenu i podršci našem projektu.
  Također se zahvaljujemo i njegovim saradnicima zbog perfektne organizacije današnjeg sastanka.