Pridružite nam se!
Pridružite nam se! Postanite navijač, podrška, punopravni član, igrač, ili sponzor! Javite nam se!
Pratite nas!
FC SALINES TUZLA CITY 
PRATITE NAS
Top
FC Salines Tuzla City / Uncategorized  / 1/16 finala UEFA Lige Prvaka

1/16 finala UEFA Lige Prvaka

FC SALINES TUZLA CITY – TTG-Ugra Yugorsk (RUS)
Subota, 16.01.2021. sa početkom u 19:00 h, Arena Hills Sarajevo.

Velika utakmica pred Jarčevima! Borba Davida protiv Golijata. Sudar dvije dimenzije futsala. Ugra je ekipa sa kojom ni velika Barcelona, osvajač Lige Prvaka u prošloj sezoni, nije lako izašla na kraj. Nema kod ove ekipe nijednog slabog mjesta u ekipi.Jarčevi su ponosni što mogu ugostiti ovakvu ekipu.

Velika je to stvar, ne samo za nas, nego za BiH u cjelini. Dolazi nam “creme de la creme” svjetskog futsala i sporta u cjelini. Trener Rajić intenzivno sprema Jarčeve za ovaj izazov. Zna on tačno sa čim se suočava. Igrao je i vodio brojne ekipe u Rusiji. Oni su izraziti favoriti, ali i Jarčevi imaju svoje adute. Uz određenu dozu sportske sreće, čuda su moguća. Znamo da sreća prati hrabre!Jarčevi će biti hrabri sigurno.

Lopta je okrugla i sve se mora dokazati na terenu 40×20 metara. Samo je on mjerilo.Još jedna stvar je bitna za istaći.Jarčevi su prva futsal ekipa u BiH, a koliko znamo i u regionu, čiju će utakmicu prenositi nacionalna televizija!
Naime, BHT1 HD će u diretnom prenosu i putem live-streama prenositi sraz dvije velike ekipe.Ponosni smo i na ovu činjenicu!Pratite Jarčeve preko signala BHTV-a i putem Youtube kanala!

Podržite nas na našem evropskom putu!

Vaši Jarčevi