Pridružite nam se!
Pridružite nam se! Postanite navijač, podrška, punopravni član, igrač, ili sponzor! Javite nam se!
Pratite nas!
FC SALINES TUZLA CITY 
PRATITE NAS
Top
FC Salines Tuzla City / Uncategorized  / JARČEVI STARTALI SA PRIPREMAMA

JARČEVI STARTALI SA PRIPREMAMA

Dana 17.8.2020, održana je press-konferencija povodom početka priprema za sezonu 2020/21 i UEFA-inu Ligu prvaka.
Nakon održane press- konferencije, kojoj su prisustvovali predstavnici gotovo svih medijskih kuća, Jarčevi su ušli u malu salu Mejdana i krenuli sa pripremama.

Prvi oficijelni trening je bio lakšeg intenziteta, kako bi stručni štab stekao uvid u fizičko stanje igrača.Usljed pandemije korona virusa, treneri su svjesni da predstoji mukotrpan rad, kako bi se igrači adekvatno pripremili i pri tome izbjegli povrede.

Bitno je da su svi igrači trenuntno zdravi, kako fizički tako i psihički i da su svjesni izazova koji su pred njima.Ove pripreme će se odvijati u dva turnusa. Prvi turnus će uključivati trenažni proces u Mejdanu i na stadionu Tušanj.
Drugi dio priprema će se bazirati na dogovorenim prijateljskim susretima, a koji bi se trebali igrati u Hrvatskoj, Srbiji i u našem Mejdanu.

Svi ovi planovi naravno zavise od epidemiološke situacije kod nas i u regionu.U nadi da ćemo se ponovno radovati sa našim navijačima na tribinama, sa velikim nestrpljenjem očekujemo i početak sezone i odbranu titule, a pogotovo nastup na Evropskoj sceni.

Vaši Jarčevi