Pridružite nam se!
Pridružite nam se! Postanite navijač, podrška, punopravni član, igrač, ili sponzor! Javite nam se!

  Pratite nas!
  FC SALINES TUZLA CITY 
  PRATITE NAS
  Top
  FC Salines Tuzla City / Uncategorized  / ODLASCI IZ FC SALINES TUZLA CITY-a

  ODLASCI IZ FC SALINES TUZLA CITY-a

  Kako vijesti dobre, a još lošije, brzo putuju…Nije nama ponos i dika kada nas neko napusti, neko radi sebe, a neko radi nas.Nikada ne ulazimo u razloge.
  Svaki nas rastanak boli. Zaista! Mi smo Jarčevi, ponosni i predani, odani jedni drugima. Patetično zvuči, ali to je tako. Momci koji su sa nama, znaju da smo porodica. Kakva takva, ali ipak porodica.To su tri momka, od kojih se mi danas i službeno opraštamo, iskusili u ovih par mjeseci sa nama.

  Teško je sada sve pobrojati, no mi smo ponosni što su bili dio ove ekipe, dijela Jarčeva.David Mataja, Emir Sipović i Abdulah Hasanović, bili ste dio i ostaćete dijelom Jarčeva.Mladi momak David jednostavno nije uspio odgovoriti ovim ludim vremenima, gdje se traži gotov proizvod i gdje se nema vremena čekati. Veliki potencijal pred kojim su velike stvari. Isto se odnosi i na mladog golmana Abdulaha Hasanovića. Šta tek reći za Sipu? Momak vedrog i velikog duha koji zaslužuje naklon!

  Zbog mnoštva povreda jednostavno nije mogao pokazati, šta je na terenu, ali nas je opčinio van njega!Iako si lutko naša Sarajlija, Jarčevi te vole i poštuju!Neka Vam je svima sretno dalje!

  Jarčevi su uz Vas!