Pridružite nam se!
Pridružite nam se! Postanite navijač, podrška, punopravni član, igrač, ili sponzor! Javite nam se!
Pratite nas!
FC SALINES TUZLA CITY 
PRATITE NAS
Top
FC Salines Tuzla City / Vijesti  / PRVI “KAPITALAC” STIGAO U TABOR JARČEVA

PRVI “KAPITALAC” STIGAO U TABOR JARČEVA

Kao što ste i navikli od nas, mi nikada ne mirujemo i uvijek težimo ići naprijed.U tome i uspijevamo.
Nas prosjek ne zadovoljava, nego se vodimo načelom izvrsnosti.

Da to vrhunski futsaleri itekako prepoznaju, dobilo je svoju potvrdu potpisivanjem saradnje sa velikom regionalnom i evropskom zvijezdom – SLOBODANOM BOBOM RAJČEVIĆEM!!!

Svi iole informisaniji ljubitelji futsala znaju o kakvom se igraču radi.
Pokušaćemo, iako je to gotovo nemoguće, u kratkim crtama prezentovati Bobinu dosadašnju karijeru.Krenuo je iz rodnog Zrenjanina, gdje je počeo igračku karijeru u KMF “SAS”.Odlazak u KMF “Ekonomac Kragujevac”, u 5 sezona, donosi mu 5 titula prvaka Srbije.Tada postaje interesantno evropsko i svjetsko ime.Prvo slijedi angažman u azerbejdžanskom Feneru, odakle odlazi u bejrutski Mayadeen.Poslije Libanskog angažmana dolazi u rumunsku Informatiku iz koje odlazi u Zagreb i KMF Nacional, tada najjači regionalni klub.Posljednji agažman, odakle je i došao među Jarčeve, bio je u Bejrutu i klubu Bank of Beirut, trećeplasiranoj ekipi azijske Lige prvaka.Svi ovi agažmani su Bobi priskrbili brojne titule Prvaka i titule osvajača KUP-a.Postao je neizostavan član reprezentacije Srbije, za koju je nastupao na 5 (PET) evropskih prvenstava i jednom svjetskom!

Sa reprezentacijom Srbije sa evropskog prvenstva ima osvojeno odlično 4. mjesto!Malo je ovo prostora za nabrojati i predstaviti o kakvom se pojačanju Jarčeva radi.

Ono što je sigurno je to, da se igračka slagalica za Evropu i domaće prvenstvo pažljivo slaže.

Bobo, dobro došao u Tuzlu!
Vaši Jarčevi